Case Inex

Een bruisende keuken, lachende gezichten en onverwachte momenten van liefde en speelsheid vormen de essentie van deze Inex yoghurtcampagne. Inex, de pionier in zuivelproducten, lanceerde de campagne in januari 2023, het momentum om de goede voornemens waar te maken.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

Een echt gezin

In nauwe samenwerking met branding agency SKINN werd de campagne gecreëerd. SKINN had een visie: een yoghurtcampagne die de essentie van het echte gezinsleven vastlegt. Ze wilden geen gestileerde perfectie, maar eerder de rauwe schoonheid van dagelijkse interacties. Om deze visie tot leven te brengen werd a list gecontacteerd. Wij begonnen aan de zoektocht naar een gezin dat niet alleen de juiste dynamiek bezat, maar ook dat vleugje charme dat de harten van de kijkers zou stelen. Verschillende gezinnen werden voorgesteld, en uiteindelijk koos de klant voor een warm Nederlands gezin.

Magie in alledaagse momenten: authentieke imperfectie

De Inex yoghurtcampagne omarmt de authentieke imperfectie van het gezinsleven, met een focus op liefdevolle interacties en oprechte emoties. De scène gaat door in een keuken waar het er hectisch aan toe gaat, waar echt geleefd wordt. Deze gewone, maar eigenlijk buitengewone fragmenten van het dagelijks leven brengen de ware essentie van het gezin naar voren en vormen de kern van de campagne.

De kunst van beeld en beweging

Om deze unieke momenten vast te leggen, werden zowel foto's als video's gemaakt. De camera's draaiden in het bruisende Antwerpen, waar het Nederlands gezin zijn authentieke verhaal deelde. De beelden brengen de kijker rechtstreeks naar alle waarden waar het bij Inex om draait. Een geslaagde campagne!