Case Diphano

De gloednieuwe collectie van Diphano schittert als nooit tevoren, met frisse beelden die je zintuigen prikkelen! Om dit te realiseren klopten ze aan bij a list. Het team ging op zoek naar de juiste gezichten die aansluiten bij de visie van Diphano. Benieuwd om te ontdekken hoe alles te werk ging? Lees verder en kom te weten hoe we een serie beelden hebben gecreëerd die de klant volledig onderdompelt in de wereld van Diphano.

STUDIO

Op zoek naar een studio? Onze klanten kunnen gebruik maken van de studio in samenwerking met onze partner Lesley Hoste Photography.
Make-up- en hairstylisten kunnen worden geboekt om een perfect resultaat te bereiken.

De ontspannen levenstijl met Olivia

Op de eerste locatie van de fotoshoot stond model Olivia centraal. Haar serene uitstraling bracht moeiteloos de ontspannen zomerse sfeer tot leven. Elk scenario, van het rustig genieten met een boek op de bank tot een verfrissende duik in het zwembad, was van tevoren zorgvuldig gepland en vastgelegd. Olivia was de ideale match voor het merk. Ze belichaamde de ontspannen levensstijl die Diphano wil uitstralen met hun meubilair.

Pure gezelligheid

Voor de tweede dag verplaatste het team zich naar Antwerpen, waar Elke en Raphael centraal stonden voor de fotoshoot. In hun rol als koppel wisten ze met een warme glimlach en een ontspannen houding de gezelligheid van Diphano's meubilair perfect tot leven te brengen. Van samen dineren aan tafel tot ontspannen loungen in de buitenlucht, elk beeld straalde een gevoel van comfort en verbondenheid uit. Hun natuurlijke chemie en charmante interacties geven de foto’s een authentiek gevoel.

Een perfecte samenwerking tussen drie partijen

De beelden werden vastgelegd door ‘Beeldcollectief’ die bekend staan om hun verfijnde kijk op interieur fotografie. Met hun aandacht voor detail en gevoel voor compositie wisten ze onze modellen en de essentie van Diphano's nieuwe collectie perfect vast te leggen. Dankzij hun vakmanschap kwamen de beelden tot leven en werden ze een krachtig middel om de boodschap van Diphano over te brengen naar het grote publiek.